+36-1-808-9000

Tekintse meg többi projektünket is!

bezár

Projekt Elhelyezkedés

Épület

Szintek

Lakás

Galéria

Fotók

VideókLeírások

Ibiza Lakópart

Ajánlatkérés

név:

e-mail:

tel:

üzenet:

Hozzájárulok, hogy a NANO Management Kft. adataimat a hatályos jogszabályoknak megfelelõen kezelje, illetve reklám, marketing célra felhasználja. Tudomásul veszem, hogy a fenti hozzájárulásomat az info@nanobp.hu e-mail-, vagy a 1173 Bp, Összekötő u. 2. postai címen tudom visszavonni.

AjánlatkérésX

név:

e-mail:

tel:

üzenet:

Hozzájárulok, hogy a NANO Management Kft. adataimat a hatályos jogszabályoknak megfelelõen kezelje, illetve reklám, marketing célra felhasználja. Tudomásul veszem, hogy a fenti hozzájárulásomat az info@nanobp.hu e-mail-, vagy a 1173 Bp, Összekötõ u. 2. postai címen tudom visszavonni.

Kapcsolat

tel: +36-1-808-9000

fax: +36-1-808-9033

e-mail: info@nanobp.hu

Ibiza Lakópart

A hagyományos, mediterrán értékek és a letisztult, modern formavilág egyesül az Elephant Holding új fejlesztésében, a Ráckevei-Soroksári Dunaág partján épülő Ibiza Lakópartban. A középkategóriánál igényesebb, de nem luxuslakásoknak szánt épületeket a természet közelsége és a kikapcsolódási lehetőségek nagy választéka teszi igazán szerethetővé. Budapesten az Ibiza Lakópart az első fejlesztés, amely a zsilipes vízszintszabályozásnak köszönhetően a folyó közvetlen közelében épül!

Elhelyezkedés

Az Ibiza Lakópart a XXI. Kerületben a Hollandi út, a Ráckevei-Soroksári Dunaág az Önkormányzati Sporttelep és a Csepeli Strandfürdő által határolt területen található a sziget egyik legfrekventáltabb, Királyerdőként ismert részén. A környezeténél valamivel magasabb (115-130 m) Duna-teraszra épült városrész lankáin elsősorban kertes, családi házak találhatók.

A Királyerdő az egykor itt elterülő királyi erdőbirtokról kapta a nevét, melyen az 1930-as években az akkori tulajdonos, a Magyar-Holland Bank Rt. kezdte meg a parcellázást. Ezen a tájon a homokos-kavicsos dunai üledéket vastag futóhomok réteg fedi, melyet az elmúlt évszázadokban részben megkötöttek az itteni erdőségek, de jellegzetesen tagozódó dimbes-dombos (dűnés) felszín alakult ki. A mai városrész utcái ennek következtében jellegzetes, íves vonalakban haladnak a dombok mellett, illetve a dombokon föl-le.

Megközelítés

Az épülő Ibiza Lakóparthoz autóval a városközpontból mindössze negyed óra alatt lehet eljutni, mely út megtételéhez tömegközlekedéssel alig háromnegyed óra szükséges (Csepeli hév, 48-as busz).

A lakópart leírása

Az Ibiza Lakópart egy 16 ezer négyzetméteres, közel négyszög alakú telken épül. A területet 12-15 méteres sávban található védett fasor választja el a Hollandi úttól. Az utcafronton tíz vendég parkolóhely várja a látogatókat. A kertbe kártyás rendszerű személy, és elektromos kapun át lehet bejutni, de a lakók fokozott biztonságról a huszonnégy órás portaszolgálat és videós térfigyelő rendszer is gondoskodik. Az itt élők autói a kert két Dunára merőleges oldalán elhelyezett felszíni parkolóban, felszíni-, és mélygarázsokban kapnak helyet.

Az Ibiza Lakópart három középmagas épületből és ugyancsak három, közvetlenül a vízparton épülő, sorház jellegű lakóházból áll. A kétszintes, villákra emlékeztető sorházak mögül kimagasodnak az öt emelet magasságú társasházi épületek, így a legtöbb lakásból közvetlen kilátás nyílik a vízpartra. A lakóházak között belső, elkerített játszóterek érintésével, szellős, parkosított zöldterületen keresztül juthatunk el a Duna parti sétányhoz, melyet minden lakó szabadon használhat.

Az épületek alaptónusa tört fehér a felső emeletek sávja ugyanakkor mélyvörös, terrakotta színt kap, míg a terasz korlátok élénk tengerészkék lazúrja az épületek hajójellegét emeli ki.

A sorházak (D,E,F épületek)

A vízfelülettől húsz méterre található három sorház mindegyikében 6 lakás épül. A szélső, kétszintes ingatlanok minden épületben két-két egyszintes lakást fognak közre. Hűen a mediterrán stílushoz a lakások nagy, akár 40-50 négyzetméteres tetőteraszokkal épülnek valamint széles, magas ablakok biztosítják a zavartalan bevilágítást és a panorámát. A legtöbb lakásban több zuhanyzó, fürdő és természetesen külön vendég WC beépítését tervezik. A lakásokban a konyha szabadon elhelyezhető, akár a nappalival egybeépült légtérrel, vagy az épület homlokzatán. A ingatlanokhoz tartozó felszíni gépkocsi tároló, a közvetlen Duna-parti kapcsolat valamint a saját kertrészek miatt ezek a legértékesebb lakások a területen. Kiemelt értékűek még a középmagas épületek ötödik szintjén elhelyezkedő penthouse lakosztályok is.

A középmagas lakóházak (A,B,C épületek)

A vízfelülettől mindössze néhány tíz méterre épül az Ibiza lakópart 162 lakást magában foglaló A, B és C épülete. Az épületek változatos méretű lakásai közt megtalálható az egyszobás garzon és a 4-5 szobás lakosztály is, köztük hat penthouse jellegű, tetőterasszal épülő lakás. A tervezésnél ügyeltek arra, hogy a legtöbb ingatlanból kilátás nyíljon a Duna felé, a földszinti lakásokban élők pedig zavartalanul élvezhessék a saját kertrész minden örömét.

A stílus

Az Ibiza Lakókert nem csupán nevében tükrözi a Földközi tengeri szigeten található fiatalos, trendi nyaralóhelyek világát, hiszen a víz közelsége, a letisztult vonalak, a pihenési, rekreációs lehetőségek sokasága és, nem utolsó sorban, a terület presztízse sokat visszaad a földközi tengeri nyaralóhely hangulatából.

Az Elephant Holding Rt. lakóházainak felismerhető, egyedi védjegye a mediterrán stílus hiteles, korszerű és könnyed alkalmazása. Ennek lényege, hogy a külső és a belső tér intenzív kapcsolatának megőrzésével (nagy teraszok és ablakok) olyan korszerű formavilágot alkalmazzanak, mely letisztult vonalaival segíti, hogy az ingatlanok ne csupán most, de később is jól értékesíthetők legyenek.

Életmód

Az Ibiza Lakóparton élők akár minden reggel evezős edzéssel, Duna-parti sétával vagy kocogással kezdhetik a napot. A nyári hónapokban is csupán néhány száz méter távolságot kell sétálni a strand úszó- és termálmedencéihez, sőt az ellenkező irányban elindulva hasonló közelségben található az Önkormányzati Sporttelep, ahol atlétikai és labdajátékok űzhetők egész évben.

Az Ibiza Lakópart közvetlenül a Ráckevei-Soroksári Dunaág partján épül. A folyó ezen a szakaszon csendes folyású, vízszintje a Nagy Dunaág elágazásnál található Kvassay-zsilipnek köszönhetően állandó, tehát az árvizektől nem kell tartani. A nádas partszakaszok miatt a folyó vizének élővilága itt különösen gazdag, ezért nem csupán a horgászok kedvelt célpontja ez a vízfelület, de sokan egy romantikus csónakázás kedvéért is kieveznek.