+36-1-808-9000

Kiadó raktárak, műhelyek, irodák, lakások! Bővebb tájékoztatás: 06-1-808-9000

Ajánlatkérés

név:

e-mail:

tel:

üzenet:

Hozzájárulok, hogy a NANO Management Kft. adataimat a hatályos jogszabályoknak megfelelõen kezelje, illetve reklám, marketing célra felhasználja. Tudomásul veszem, hogy a fenti hozzájárulásomat az info@nanobp.hu e-mail-, vagy a 1173 Bp, Összekötő u. 2. postai címen tudom visszavonni.

AjánlatkérésX

név:

e-mail:

tel:

üzenet:

Hozzájárulok, hogy a NANO Management Kft. adataimat a hatályos jogszabályoknak megfelelõen kezelje, illetve reklám, marketing célra felhasználja. Tudomásul veszem, hogy a fenti hozzájárulásomat az info@nanobp.hu e-mail-, vagy a 1173 Bp, Összekötõ u. 2. postai címen tudom visszavonni.

Kapcsolat

tel: +36-1-808-9000

fax: +36-1-808-9033

e-mail: info@nanobp.hu

 

Jogi nyilatkozat

Kérjük, figyelmesen olvassa el az alábbiakat!

A site (a www.kerber.hu szerveren elérhetõ internet szolgáltatás) vagy bármely oldala megnyitásával Ön elfogadja az itt felsorolt feltételeket. Kérjük, amennyiben nem ért egyet a feltételekkel, ne nyissa meg weboldalainkat!

Szerzõi jog

A KER-BÉR Kft. (a továbbiakban: KER-BÉR) weboldalai, az azon található minden képi és szöveges tartalom, illetve azok elrendezése szerzõi jogi, illetve védjegyoltalom alatt állnak, azok bármilyen formában történõ felhasználása a személyes használatot meghaladó mértékben kizárólag az KER-BÉR kifejezett erre vonatkozó írásos engedélyével lehetséges.

Információk

Az KER-BÉR weboldalain megjelenõ információk, adatok, feltételek kizárólag tájékoztatásul szolgálnak, azok teljességéért, pontosságáért az KER-BÉR felelõsséget nem vállal.

Az KER-BÉR nem tartozik felelõsséggel azokért az esetlegesen bekövetkezõ károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldalak használatából, azok használatra képtelen állapotából, nem megfelelõ mõködésébõl, üzemzavarából, az adatok bárki által történõ illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelembõl, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak.