+36-1-808-9000

Tekintse meg többi projektünket is!

bezár

Projekt Elhelyezkedés Épület

Szintek

Lakás

GalériaFotókVideókLeírások

Vigo Ház

Ajánlatkérés

név:

e-mail:

tel:

üzenet:

Hozzájárulok, hogy a NANO Management Kft. adataimat a hatályos jogszabályoknak megfelelõen kezelje, illetve reklám, marketing célra felhasználja. Tudomásul veszem, hogy a fenti hozzájárulásomat az info@nanobp.hu e-mail-, vagy a 1173 Bp, Összekötő u. 2. postai címen tudom visszavonni.

AjánlatkérésX

név:

e-mail:

tel:

üzenet:

Hozzájárulok, hogy a NANO Management Kft. adataimat a hatályos jogszabályoknak megfelelõen kezelje, illetve reklám, marketing célra felhasználja. Tudomásul veszem, hogy a fenti hozzájárulásomat az info@nanobp.hu e-mail-, vagy a 1173 Bp, Összekötõ u. 2. postai címen tudom visszavonni.

Kapcsolat

tel: +36-1-808-9000

fax: +36-1-808-9033

e-mail: info@nanobp.hu

Projektadatok

XX. kerület Pesterzsébet

A Vörösmarty utca és a Szegfû utca által határolt, 7771 nm területen került felépítésre a VIGO HÁZ, családi házas övezetben, mégis közel az üzletekkel, éttermekkel, bankokkal teli városközponthoz, a gyönyörûen megépített sétáló utcához. A VIGO HÁZ leendõ tulajdonosainak, a kertvárosi, családi házas környezet biztosítja a meghitt, békés otthon nyugalmát. A környezõ utcákat, a Szegfû utcát is gyönyörû fasorok teszik nagyon kellemessé. A VIGO HÁZ két különálló épületbõl áll, A és B épületek, ami jól illeszkedik a környezetbe.
Az 52-es villamossal (50m-re van a megálló) könnyen eljuthatunk a Határ úti metróig (3-as metró) aminek elõnye, hogy ha villamossal és metróval közlekedünk nem kell számolnunk az esetleges forgalmi dugóból származó késéssel. Így biztonsággal be tudunk érni a munkahelyünkre, iskolába stb. A városközpont gyalogosan is könnyen (kb. 800 m) elérhetõ, ahonnan számtalan autóbuszból választhatunk úti célunknak megfelelõen. A 23-as busszal vagy a gyors, piros 23-as busszal 15 perc alatt beérhetünk a Boráros térre. A 48, 51, 66 -os buszokkal a szomszédos kerületekbe (XXI, XVIII, XIX, XXIII.) tudunk eljutni. A 19-es busszal a kerületen belül közlekedhetünk