+36-1-808-9000

Tekintse meg többi projektünket is!

bezár

Projekt Elhelyezkedés

Épület

Szintek

Lakás

Galéria

Fotók

VideókLeírások

Ibiza Lakópart

Ajánlatkérés

név:

e-mail:

tel:

üzenet:

Hozzájárulok, hogy a NANO Management Kft. adataimat a hatályos jogszabályoknak megfelelõen kezelje, illetve reklám, marketing célra felhasználja. Tudomásul veszem, hogy a fenti hozzájárulásomat az info@nanobp.hu e-mail-, vagy a 1173 Bp, Összekötő u. 2. postai címen tudom visszavonni.

AjánlatkérésX

név:

e-mail:

tel:

üzenet:

Hozzájárulok, hogy a NANO Management Kft. adataimat a hatályos jogszabályoknak megfelelõen kezelje, illetve reklám, marketing célra felhasználja. Tudomásul veszem, hogy a fenti hozzájárulásomat az info@nanobp.hu e-mail-, vagy a 1173 Bp, Összekötõ u. 2. postai címen tudom visszavonni.

Kapcsolat

tel: +36-1-808-9000

fax: +36-1-808-9033

e-mail: info@nanobp.hu

Projektadatok

XXI. kerület Királyerdõ

Az Ibiza Lakópart a XXI. Kerületben a Hollandi út, a Ráckevei-Soroksári Dunaág az Önkormányzati Sporttelep és a Csepeli Strandfürdõ által határolt területen található a sziget egyik legfrekventáltabb, Királyerdõként ismert részén. A környezeténél valamivel magasabb (115-130 m) Duna-teraszra épült városrész lankáin elsõsorban kertes, családi házak találhatók.
Az épülõ Ibiza Lakóparthoz autóval a városközpontból mindössze negyed óra alatt lehet eljutni, mely út megtételéhez tömegközlekedéssel alig háromnegyed óra szükséges (Csepeli hév, 48-as busz).
Az Ibiza Lakópart egy 16 ezer négyzetméteres, közel négyszög alakú telken épül. A területet 12-15 méteres sávban található védett fasor választja el a Hollandi úttól. Az utcafronton tíz vendég parkolóhely várja a látogatókat. A kertbe kártyás rendszerû személy, és elektromos kapun át lehet bejutni, de a lakók fokozott biztonságról a huszonnégy órás portaszolgálat és videós térfigyelõ rendszer is gondoskodik. Az itt élõk autói a kert két Dunára merõleges oldalán elhelyezett felszíni parkolóban, felszíni-, és mélygarázsokban kapnak helyet.